logo GamesMeter menu
logo GamesMeter

Banchou Tactics: Lion Heart (2026)

Nintendo Switch 2 / PlayStation 5 / Xbox Series X/S
Strategy / RPG

Ontwikkeld door Corecell Technology en ITSARAAMATA
Uitgegeven door Corecell Technology

Deze game combineert tactische besluitvorming met dynamische gevechten waarbij timing cruciaal is. Spelers moeten hun zetten plannen, hun bondgenoten positioneren en de timing van stoten, trappen, verdedigende acties, tegenaanvallen en speciale aanvallen onder de knie krijgen om elk gevecht te winnen. Spelers volgen Kusumi Kyoshiro terwijl hij zij aan zij vecht met bondgenoten, rivaliserende scholen uitdaagt en opklimt in de rangen. Het is een verhaal over vriendschap, trots en de gedrevenheid om de sterkste te worden. Onderweg komt hij kleurrijke heldinnen en onverwachte verhaalelementen tegen die het drama rond de rivaliteit tussen de scholen weergeeft.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.