logo GamesMeter menu
logo GamesMeter

Ninja Master's (1996)

Alternatieve titels: ACA NEOGEO NINJA MASTER'S | Ninja Master's: Hao Ninpo Cho | NINJA MASTER’S: The Scroll of the Ninja Emperor

Arcade / Neo Geo Advanced Entertainment System / Neo Geo CD / Nintendo Wii / PlayStation 2 / PlayStation 3 / PlayStation 4 / Nintendo Switch / Xbox One / PC
Fighting
single player / multi player / online (verschilt per platform)

Ontwikkeld door ADK, Code Mystics en Hamster
Uitgegeven door ADK, D4, Hamster en SNK

Dit vechtspel speelt zich af in het fictieve land genaamd “Zipangu”. Spelers kunnen kiezen uit 10 verschillende ninja’s en krijgers. Het karakteristieke aan dit spel is de mogelijkheid een groot arsenaal aan wapens te kunnen gebruiken voor elke personage. Daarnaast veranderen de Super Aanvallen van elk personage afhankelijk van of ze gewapend zijn of niet en daarom moeten spelers daar op inspringen. De schade neemt naar gelang de Super Power Gauge toe. Er zijn ook vele in-het-oog-springende fatale technieken, zoals “Super Death Blow”, “Ultimate Super Mode”, “Dark Super Power” en “Dark Combo”!

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.