menu

Tales of the Abyss (2005)

Alternatieve titel: Teiruzu obu ji Abisu

mijn stem
3,83 (3)
3 stemmen

Nintendo 3DS / PlayStation 2
RPG
single player / multi player

Ontwikkeld door Namco
Uitgegeven door Namco en Bandai Namco

Auldrant is een wereld die volledig bestaat uit Fonons, een materiaal dat je overal vind. Lang geleden werd er een nieuw soort Fonon ontdekt maar het bracht ook veel problemen met zich mee. Door de nieuwe soort Fonons ontstonden er Zeven Fonists. Eén hiervan, Yulia Jue, voorspelde de toekomst voor meer dan duizend jaar. De voorspelling werd gebeiteld in stenen maar door een oorlog geraakten de stenen verwoest en werden ze verspreid over het hele universum. Twee naties, Kimlasca-Lanvaldear en Malkuth, vechtten al vele generaties over deze fragmenten in de hoop dat ze de toekomst weten voor de andere. Het spel begint in 2017 en je speelt als Luke fon Fabre, zoon van Duke Fabre van het Kimlasca Kingdom. Wanneer je als 10 jarige word gekidnapt door de Malkuth's word je geheugen gewist maar nu 7 jaar later breekt er een mysterieuze vrouw binnen en brengt gebeurtenissen op gang die de wereld voor altijd zal veranderen...

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=mJEBPuNHtRw

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Sinner
Iemand deze ooit gespeeld? Ik ben momenteel bezig aan Tales of Vesperia - eigenlijk het eerste deel in de 'Tales of...' serie die ik 'echt' speel (wel eens gezien of een uurtje met een vriend bij hem thuis gedaan maar nooit echt aan begonnen zoals nu) en die bevalt me erg goed. Tales of Graces heb ik verleden week ook maar in huis gehaald, en Xillia komt er sowieso ook. Maar hoe verhoud Tales of the Abyss zich hiertegenover? En dan met name de 3DS versie? Ben namelijk aan het twijfelen of ik deze ook in huis zal halen.

Gast
geplaatst: vandaag om 12:03 uur

geplaatst: vandaag om 12:03 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.