logo GamesMeter menu

Strategy
multi player / online

Ontwikkeld door The Pokémon Works
Uitgegeven door The Pokémon Company en Nintendo

Vecht met Pokémon tegen andere spelers in het Pokémon Champions-spel! Deze gevechten maken gebruik van bekende mechanismen uit eerdere games uit de Pokémon-serie, zoals Pokémon-typen, vaardigheden en bewegingen, waardoor de rijke en gevarieerde gevechtsstrategieën mogelijk zijn die je misschien al kent en waar je van houdt. Neem deel aan klassementsgevechten tegen spelers van over de hele wereld, of probeer casual gevechten voor wat ontspannen plezier. Je kunt ook privégevechten houden met alleen je vrienden en familie.

• vanaf woensdag 17 juni te koop voor Android
  • vanaf woensdag 17 juni te koop voor Apple iOS

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.