menu

MotoGP 2 (2002)

mijn stem
3,50 (3)
3 stemmen

PlayStation 2
Racing
single player / multi player

Ontwikkeld door Namco
Uitgegeven door Namco

Net als in het eerste deel vind je ook hier weer de stunt-mode waarmee je op een snelle manier extra punten kan scoren tijdens het racen. Met deze punten kun jij de eigenschappen Acceleratie, Topsnelheid, Sturen en Remmen van je motor opwaarderen totdat je een volmaakt racemonster hebt. Daarnaast kun je je skills weer verbeteren door eerst diverse onderdelen door te lopen. En als je dit maar gedoe vindt, dan doe je gewoon even een Quick race zodat je je snel kunt afreageren. MotoGP 2 heeft welgeteld zestien verschillende tracks waarop je je kunt uitleven.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=XzqBzSnc2EA

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van paulisdik
4,0
De MotoGP voor de PS2 heeft zekerste weten 10 verschillende tracks.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:51 uur

geplaatst: vandaag om 10:51 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.