Hyper Echelon (2021)

PC / Macintosh / Nintendo Switch / PlayStation 4

Ontwikkeld door GangoGames
Uitgegeven door GangoGames

De Koninklijke Ruimtemacht heeft jou nodig! Een kwaadaardige buitenaardse macht, bekend als EXODON, heeft chaos gebracht in het Cyaanstelsel. Numeriek en qua vuurkracht overtroffen, maakt de Koninklijke vloot geen schijn van kans in een frontale schietpartij met de invasiemachten. Tactische precisie is de enige kans op succes. Je moet dapper door de hordes heen knallen en de vijandelijke leiders verslaan in je eenpersoons-sterrenjager, symbolisch genaamd Titan. Maar je staat er niet helemaal alleen voor. Een kleine, gevarieerde squadron van vleugelmannen vecht aan je zijde, terwijl het Starhulk-ruimtevaartuig fungeert als mobiele basis waar je je schip kunt upgraden. Om te overleven moet je het arsenaal van de Titan ontwikkelen van een eenvoudige enkelvoudige kanon tot een brede kogelregen, laser-schietende, raketlancerende, bombastische eenmansleger.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.