Star Trek: The Next Generation (1993)

Alternatieve titel: Star Trek: The Next Generation - The Advanced Holodeck Tutorial

Game Boy / Nintendo Entertainment System / Sega Game Gear
Simulation

Ontwikkeld door Absolute
Uitgegeven door Absolute en Playtronic

Kapitein Jean-Luc Picard verwelkomt jou, een topcadet van de Starfleet Academy, bij de meest intense trainingssessie die je ooit zult meemaken: de geavanceerde holodeck-tutorial. De computersimulaties in de holodeck plaatsen je aan het roer van het Galaxy Class Starship Enterprise - al zijn kracht en bemanning staan ​​tot je beschikking. Je begint aan een reeks missies die je worden toegewezen door je instructeur, kapitein Picard, maar alleen jij kunt de levensreddende beslissingen nemen die van een Starfleet-officier worden verwacht. Hoe succesvoller je bent in het voltooien van je missies, hoe hoger je rang binnen de Academie wordt en hoe complexer de missies worden. Stel dus je vaardigheden op de proef om razendsnel beslissingen te nemen en drijf je Starfleet-training tot het uiterste: de mogelijkheden zijn net zo grenzeloos als het universum zelf!

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.