Gisteren een degelijke patch gehad. Nog steeds wel oneffenheden. MAAR de devs luisteren wel degelijk naar de feedback en hebben een roadmap opgesteld. Iedere week op zijn minst een patch. Dat is dus netjes. Hoewel ik me dan ergens afvraag waarom het niet even in Early Access is gegaan. Maar goed. Ik moet zeggen met een 4tal uur op de teller bevalt het nog altijd wel. Ook al zijn er hier en daar echt wel een paar misser van jewelste. Ga je bvb op zoek naar pakketjes in een missie dan kan je soms jezelf doodzoeken in een area - letterlijk een half uur lopen knokken en zoeken. 3 van de 4 pakjes gevonden. Die laatste? Echt spoorloos. Onaf? Over het hoofd gezien? Geen idee (maar ik heb inmiddels wel een review of 2 - 3 gezien waar er ook wel gesproken word dat het gebeurt dat er wel eens iets niet spawned. Dus werk aan de winkel). Ook het vechten...het werkt wel. Maar heel erg moeilijk kan het toch niet zijn om alsnog iets te implementeren om de focus te leggen op 1 bepaalde vijand in plaats van free-style te liggen vechten. En ja. Af en toe laat de AI het afweten. Vaak werkt het degelijk (zeker na de patch). Maar ik heb het ook al gehad dat er 4 man rondom me stonden waarvan er maar 1 actief vocht en de rest...stond te dromen? Netjes afwachtend dat ik klaar was met hun makker om dan plots met hun drie tegelijk verder te gaan in het gevecht. (het leek er haast op alsof ze het niet zo op hadden met hun makker

Maar verder vind ik het nog altijd onderhoudend. En het sfeertje zit erg goed. Ook de begeleiding / schepping hiervan vind ik leuk (af en toe kom je een soort...kodak moment? (zoals in de Efteling)) tegen waar je dan even naar kan luisteren en waar je de achtergrond van de bepaalde wijk of plaats of een anekdote van het hoofdpersonage van krijgt.