Tintin on the Moon (1989)

Alternatieve titels: Kuifje op de Maan | Tintin Sur La Lune

Amstrad CPC / Atari ST / Commodore 64/128 / Commodore Amiga / PC / Sinclair ZX Spectrum
Action / Platform

Ontwikkeld door Infogrames
Uitgegeven door Byte Back, Digital Integration en Infogrames

De verhaallijn van de game is losjes gebaseerd op de plot van de boeken Destination Moon en Explorers on the Moon. Bestuur de beroemde wit-rode raket door de ruimte en help Kuifje in de strijd tegen kolonel Boris die de expeditie probeert te saboteren. Het doel van de game is om op het maanoppervlak te landen, terwijl je tegelijkertijd asteroïden ontwijkt en vijanden in de raket dwarsboomt.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.