PHM Pegasus (1987)

Alternatieve titels: P.H.M. Pegasus | PHM Pegasus: Patrol Hydrofoil Missile Craft Simulation

Amstrad CPC / Apple II / Commodore 64/128 / PC / Sinclair ZX Spectrum
Action / Simulation

Ontwikkeld door LucasFilm
Uitgegeven door Electronic Arts

In deze combinatie van simulatie en actiespel krijg jij het commando over een draagvleugelboot. Missies omvatten het vernietigen van alle vijandelijke schepen in een bepaald gebied, bewaking waarbij je de locatie van vijandelijke schepen moet identificeren, of het escorteren van een bevoorradingsschip in vijandelijk gebied. Naarmate missies succesvol worden voltooid, verdien je punten op basis van hoe succesvol de missie was, en met toenemende punten kun je in rang stijgen, van dekreiniger tot admiraal.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.