Psyvariar 3 (2026)

Nintendo Switch / Nintendo Switch 2 / PC / PlayStation 5 / Xbox Series X/S

Ontwikkeld door Banana Bytes en Red Art
Uitgegeven door Red Art en Success

Psyvariar 3 speelt zich af vele jaren na de gebeurtenissen van Psyvariar 2. Na de val van ETA besluit een factie Psyvariars dat de aarde te waardevol is om de rug toe te keren. Ze besluiten haar opnieuw te koloniseren. De GUIS herrijzen om hun oorspronkelijke missie te hervatten. Tientallen jaren verstrijken. De aardse kolonie bloeit. Maar dan volgt er een signaal. Buitenaards. Als er gluondeeltjes worden gedetecteerd, verspreidt de angst zich als een lopend vuur. De hemel verduistert – een even bekende als vreselijke aanblik. Opnieuw is de aarde het doelwit. Een nieuwe generatie Psyvariars moet opstaan om de mensheid te redden.

• vanaf 19 maart 2026 te koop voor de Nintendo Switch
  • vanaf 19 maart 2026 te koop voor de Nintendo Switch 2
  • vanaf 19 maart 2026 te koop voor de PC
  • vanaf 19 maart 2026 te koop voor de PlayStation 5
  • vanaf 19 maart 2026 te koop voor de Xbox Series X/S

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.