logo GamesMeter menu
logo GamesMeter

Avatar Legends: The Fighting Game (2026)

Nintendo Switch / Nintendo Switch 2 / PC / PlayStation 5 / Xbox Series X/S
Fighting

Ontwikkeld door Gameplay Group International
Uitgegeven door Gameplay Group International en PM

Avatar Legends: The Fighting Game is een vechtspel dat zich afspeelt in de wereld van The Last Airbender en Legend of Korra. Gebouwd met een focus op vloeiendheid, responsiviteit en online integriteit, nodigt de game spelers uit om te ontdekken wat het werkelijk betekent om doelbewust te vechten. De game is met de hand getekend en is ontworpen om de stijl en expressieve animatie van de originele serie te behouden.

• vanaf donderdag 3 september te koop voor de Xbox Series X/S

avatar van theo79
geplaatst:
Al mensen hier die deze game gespeeld hebben? Ik twijfel een beetje om hem te kopen. Marvel Tokon zit er ook aan te komen, en het is altijd al lastig genoeg om weer aan een nieuwe fighting game te beginnen...laat staan aan 2.

geplaatst:
'Nee'. Beter. Ik was pas een dag of 2 geleden op de hoogte dat deze game eraan zat te komen. Maar ik heb eigenlijk helemaal niets met het hele Avatar gebeuren. Net zoals ik dat ook niet heb met Dragon Ball. Maar - deze ziet er wel heel aardig uit moet ik zeggen. (Dragon Ball ook trouwens). Beide games zijn / gaan op mijn lijstje voor als het eens onder de 10-15 euro geprijst staat (Ja....Dragon Ball heeft al vaker zoveel gekost maar ik heb steeds voor andere games kozen).

En daar heeft Marvel Tokon dus ook iets mee te maken. Die ziet me net wat interessanter uit. Helemaal omdat het Marvel Universum nog steeds wel min of meer interessant is (de ene comic serie wat meer dan de andere) en ik de redesigns erg cool vind. Maar ook hier - even wachten. Die kost ook 60+ dacht ik en voor de Special Edition zelfs 80 of 90. En als er dan toch nog een game in komt deze maand vrees ik dat het die Star Wars TBS game zal zijn. Ergens halverwege augustus of zo?