Hidden Cats in Berlin (2024)

1 stem

PC / PlayStation 4 / PlayStation 5 / Nintendo Switch / Xbox One / Xbox Series X/S / Macintosh
Puzzle

Ontwikkeld door Nukearts
Uitgegeven door Nukearts en Silesia

Hidden Cats in Berlin is een ontspannend “hidden object” zoekspel waarin je katten verborgen in een uitgestrekte, zwart-wit stadsillustratie van Berlijn moet opsporen. Naarmate je katten vindt, worden delen van de illustratie ingekleurd. In de geavanceerde modus zijn de posities van katten deels willekeurig, en je kunt speciale katten of mensen vinden die extra hints of bonuslevels ontgrendelen

avatar van mrdig
Als je een drukke week hebt gehad speel dan dit, totale Zen game

mrdig schreef:
Als je een drukke week hebt gehad speel dan dit, totale Zen game

Grappig. Ik heb onlangs een soortgelijk spel voor 0.99 uit de E-shop gehaald. A castle Full of Cats. Ook die bestaat eruit om je blind te staren op diverse ruimtes en een groot aantal verborgen katten eruit te zoeken om zoveel mogelijk plekken vrij te spelen. Het klinkt duf maar is leuker dan verwacht.

Als fans van het genre moeten jullie deze ook eens een kans geven.

Grovonion schreef:
Als fans van het genre moeten jullie deze ook eens een kans geven.

Ik wist dat je er ergens eentje gespeeld had en na het aanschaffen Cat-game naar gezocht hier maar kwam er totaal niet meer op. Tx!