Marvel's Wolverine (2026)
PlayStation 5
Ontwikkeld door Insomniac
Uitgegeven door Sony
Word een levend wapen. Terwijl hij op zoek gaat naar antwoorden over zijn verleden, doet Wolverine er alles aan – met brute klauwgevechten, woede en vastberadenheid – om het mysterie rond de man die hij ooit was, te doorbreken. Van Insomniac Games, de ontwikkelaars van de veelgeprezen Marvel's Spider-Man-franchise, komt Marvel's Wolverine, een gloednieuwe versie van een iconisch personage gebaseerd op Marvel Comics.
Links
trailer (YouTube)Marvel's Wolverine ziet er gewelddadig en gruizig uit in PlayStation State of Play-gameplay - gamereactor.nl
Wat een belachelijk najaar gaat dit worden. Eerst deze en daarna GTA 6.
Ik kan bij veel games ook wel inschatten welk gemiddelde cijfer ze gaan krijgen maar dat vind ik bij Wolverine echt lastig. Het gaat goed verkopen, maar of dit een 6,5 of een 8,5/9 waard is, don't know. Maar Insomniac verdient wel het voordeel van de twijfel.
Ga hem waarschijnlijk wel spelen. Maar ben bang dat het een Spider-Man game in Wolverine jasje gaat zijn.
Het gaat juist totaal geen Spider-Man in Wolverine jasje worden, dat hebben de trailers wel duidelijk gemaakt toch? Dit gaat lineair en heel actiegericht worden.
Het is geen open wereld nee, maar art style/graphics en combat bv gaven mij een copy paste gevoel.
Oei. 77 op Metacritic. 'Een eindje onder de 80 zelfs.' 'Een middelmatige game dus'.
En ik maar denken dat middelmatig eerder iets van een 50 op 100 was of dergelijks en een score van 77 nog altijd tot het segment 'degelijk' of 'goed' behoorde. En ook geen Free-Roaming. In 2026? Onmogelijk toch? Welk spel heeft er nou geen gigantische free-roaming wereld waar je 150 uur in kan steken tegenwoordig. Het is me toch wel wat hoor. Teleurstelling na teleurstelling blijkbaar!

Hoor je wel eens zeggen.
Ik sta daar echter anders in doe mij maar gewoon open wereld.
77 is niet slecht, als het jou game is. Reviews zijn maar subjectief en slechts de mening van een enkeling. Een gemiddelde daarentegen zegt wel iets toch….
Subjectief is het inderdaad. Alleen in deze tijd met 80 pietermannen voor een game als Wolverine vind ik dat net even wat te dol om de gok erop te gaan wagen als de game middelmatige reviews krijgt.
Er zal ook wel druk op de ketel hebben gestaan want ja.. GTA IV komt er ook aan.
Vroeg uitbrengen? of er toch nog een maand aan sleutelen. Dat lijkt me wel lastig met zo'n kanon in het verschiet.
Een lineaire game is ook wel weer eens leuk hoeft niet altijd open wereld te zijn.
Hoor je wel eens zeggen.
Ik sta daar echter anders in doe mij maar gewoon open wereld.
Ja dan moet ik gelijk aan Metroid: Other M (2010) denken. Dat was ook zo'n situatie, maar ik heb me er toen wel ontzettend mee vermaakt en meer mensen hier op GM.
Open wereld is voor mij sinds GTA 3 wel gewoon de standaard over het algemeen.
Zelf je route en activiteiten etc uitstippelen vind ik altijd erg relaxed gewoon in een rechte lijn wat hakken en zagen misschien niet zo spannend.
Zijn heel veel games beschikbaar vandaag de dag grootse immersieve werelden om vrij in rond te dwalen en uren in te verliezen dus dan moet een mens keuzes maken.
En laat dit nou net zo een zijn die dan net buiten de boot blijkt te vallen in de meeste gevallen omdat het plan van aanpak toch net niet ambitieus genoeg was of iets in die richting.
Mijn persoonlijke mening in deze is helemaal niet belangrijk. Want ik vind dat als games je soms ook aan het handje nemen, helemaal niet erg. Als het maar net als een film verloopt (bedankt Confusie).
Ik heb geen Ps5 maar misschien word het toch nog een heel vermakelijk spel?.
Zoiets zal het zijn ongeveer.
Als je daar trek in hebt wel leuk ja.
Gastjes hakken filmpje gangetje door filmpje nog meer gastjes hakken filmpje nog een gangetje door nog een filmpje.
Zoiets zal het zijn ongeveer.
Zo word dit, want jij weet dat altijd van te voren.
Dat is jouwn gave.
Geeft mij morgen een nieuwe Ratchet and Clank en die speel ik met veel plezier, want een goede game is een goede game, lineair of niet.
Wel jammer dat het blijkbaar tegenvalt, juist een vette, lineaire game had voorafgaand aan GTAIV wel een gewenst geweest, die zogenaamde open wereld in Spider-man had ook weinig toegevoegde waarde, behalve dat je wel lekker kon slingeren, maar die tweede Spider-man was gewoon frustrerend slecht.