EMOTIONLESS: The Last Ticket (2025)

PC
Adventure

Ontwikkeld door X1
Uitgegeven door X1

Stap in een liminale, kosmische horrorervaring die zich afspeelt in een verlaten pretpark. Ontdek het angstaanjagende verhaal achter de verwrongen attracties en lege tunnels en ontdek wat er schuilgaat in een realiteit die niet zou moeten bestaan...

Demo op de PC gespeeld. Draait nog niet 100% soepel maar heeft wel potentie. Voornamelijk voor de setting en het hele 'cosmic horror' gebeuren. Begint als een Walking Simulator en vermoedelijk zal het (hopelijk met wat puzzels - interactie is er lichtjes in de vorm van audio tapes vinden en wat schakelaars omzetten) daar wel bij blijven. Wat mij betreft is er namelijk bijna niets angstaanjagenders dan een leeg / verlaten / ontzield pretpark (in tegenstelling tot een gevuld, netjes aangekleed pretpark zoals de Efteling). Heeft dan ook een beetje de sfeer van een FPS Silent Hill 3 / Crow Country (...verlaten, dichte mist). 50% kans dat het troep word, 50% kans dat het voor liefhebbers best een paar aangenaam uur tijdverdrijf zal worden. Ben benieuwd.