menu

Torneko: The Last Hope (1999)

Alternatieve titels: World of Dragon Warrior: Torneko: The Last Hope | Torneko no Daibouken: Fushigi no Dungeon 2 | Dragon Quest Characters: Torneko no Daibouken 2 Advance

mijn stem
2,00 (2)
2 stemmen

Game Boy Advance / PlayStation
Action / RPG
single player

Ontwikkeld door Chunsoft
Uitgegeven door Enix

Torneko, de bekendste merchant (handelaar) uit het Dragon Quest universum, heeft ondertussen een aardige collectie treasures (schatten) opgebouwd, maar de kroon op zijn werk is toch wel de 'Joy Chest'. Trots heeft hij hem in zijn winkeltje tentoongesteld, als op een dag een mysterieuze vreemdeling iets te ongezonde interesse toont en bezorgd erover is dat hij niet meer in op zijn rustplaats in de dungeon (kerker) ligt. Vanaf dat moment verschijnen er plotseling dungeons over het hele land, waar zwermen monsters uit stromen.

zoeken in:
avatar van Mithrandir
1,5
Heb deze een uurtje op de epsxe zitten spelen, in het begin lijkt het een toffe game te worden, the Magic Dungeon was veel belovend....blijkt het een soort tutorial dungeon te zijn, maar goed daarna begint de game....en de ellendige gameplay, je komt nog niet eens door de eerste dungeon heen. Vijanden leuk en aardig, maar waarom kunnen de monsters in hemelsnaam op muren lopen in de lucht hangen etc etc, wat het vechten onmogelijk maakt. Ga je af word alles gereset en mag je fijn helemaal van voor af beginnen, ben in de eerste dungeon uiteindelijk tot floor 4 van de 6 gekomen...en ja hoor ga je dood, omdat een monster voor de zoveelste keer over een muur vliegt/beweegt en ik er niet bij kan komen...om toch van deze zonnige morgen te genieten, heb ik de game maar in alle rust uitgezet en geef ik deze miskleun in de Dragon Quest serie een 1,5 ster....helaas!

Gast
geplaatst: vandaag om 13:59 uur

geplaatst: vandaag om 13:59 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.