logo GamesMeter menu

Nintendo DS
Strategy

Ontwikkeld door Sixteen Tons
Uitgegeven door Foreign Media, Destineer en Rondomedia

Neem plaats in het commandocentrum en test je zenuwen met Emergency! In Emergency moet jij je hoofd koel proberen te houden, terwijl er allerlei ongelukken en rampen ontstaan waar verschillende hulpdiensten naar toe gestuurd moeten worden. Je dient zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van de verschillende hulpdiensten die tot jouw beschikking staan. Van politie, tot brandweer en ambulances; kies bij iedere situatie zorgvuldig de benodigde inzet van de hulpdiensten. Een verkeerde keuze kan immers levens kosten! Er zijn veel uitdagende rampscenario's met tientallen verschillende missies in Emergency aanwezig. Per scenario kun je vier verschillende hulpacties vrijspelen. Van een verkeersongeluk, tot een ontspoorde sneltrein of een stad die door bosbranden wordt omsingeld: jij bepaalt de opzet van de reddingsactie en daarmee ook het succes!

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.