logo GamesMeter menu

Atari ST / Commodore Amiga / PC
Adventure

Ontwikkeld door Ocean
Uitgegeven door Ocean

Peter Banning is een gewone vader uit een buitenwijk met twee kinderen – dat denkt iedereen tenminste. Wat zelfs zijn familie niet weet, is zijn verleden als Peter Pan, de plaag van Kapitein Haak. Kapitein Haak neemt wraak op Banning door zijn twee kinderen te ontvoeren, dus Peter moet terugkeren naar Nooitgedachtland, terugkeren naar de eeuwige jeugd en ze terughalen. Het spel is een point-and-clickavontuur met een piratensetting. Het bovenste gedeelte van het scherm toont een visuele weergave van het gebied waar Peter zich bevindt, met een rij pictogrammen onderaan die kunnen worden geselecteerd om de functie van een muisklik te wijzigen. Deze omvatten het bekijken van een object, het oppakken ervan, met mensen praten, objecten gebruiken om problemen op te lossen en voorwerpen aan anderen geven.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.