Monster Max (1994)

Game Boy
Adventure

Ontwikkeld door Rare
Uitgegeven door Titus

Max heeft de ambitie om een interplanetaire rockster te worden. Helaas heeft KROND de tiran alle macht in handen en hij heeft alle rockmuziek voor altijd verbannen. Uit woede besluit Max dit kwaadaardige monster te vernietigen. Voordat hij de confrontatie met zijn vijand aangaat, moet Max zich inschrijven voor de Mega-Heroes Academy en de meedogenloze training voltooien die hem zal veranderen in de meest ontzagwekkende macht in het koninkrijk. De academie is een driedimensionaal labyrint gevuld met reusachtige vallen, krankzinnige robots, gemuteerde aliens en helse machines. Om het einde van zijn zoektocht te bereiken heeft Max niet alleen de scherpste reflexen nodig, maar zal hij ook zijn intelligentie moeten gebruiken.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.