Banjo-Pilot (2005)

Game Boy Advance
Racing

Ontwikkeld door Rare
Uitgegeven door THQ

Speel als Banjo en andere personages uit de bekende avonturen, en vlieg door de lucht in zelf getunede vliegtuigen, scheur door van power-ups vergeven wegen en ontwijk de vele obstakels.

Ford KAduuk
Aardig racespel. Nogal gejat van Mario Kart qua items, maar de goede gameplay en prima graphics maken dit toch minstens even leuk als Mario Kart: Super Circuit. Ook leuk is dat je de aanvallen van de vijand kan ontwijken waardoor het spel minder afhangt van geluk en meer van vaardigheid, iets wat ik zeker kan waarderen. Maar ondanks de prima uitwerking en de goede graphics vind ik dit toch te standaard en weinig vernieuwend om hier een nog veel hogere beoordeling aan te plakken dan de GBA-versie van Mario Kart.

turbothijd
Grappig spel, alleen mario kart is net iets beter

SouthParkFan
Rare ging diep de mist in met hun simpele GBA spelletjes. Ze hadden het gewoon moeten houden bij de consoles, omdat Banjo-Pilot net als Conker's Pocket Tales een matig spel is. 2,5*