All Dogs Go to Heaven (1989)

PC / Commodore Amiga
Action / Puzzle

Ontwikkeld door Penguin
Uitgegeven door Polarware en Merit

Herleef het verhaal van de gelijknamige tekenfilm in tien arcade-minigames. Als de hond Charlie B. Barkin door zijn oude vriend Carface Carruthers wordt vermoord, belandt in de hemel. Daar zal hij jaren moeten wachten om terug te keren naar de Aarde, om alles weer goed te maken. Tussen de verschillende minigames zitten een Galgje-kloon, een sessie van De Torens van Hanoi, een rondje door de stad om het huis van het meisje te vinden, een doolhoftocht door een ventilatiesysteem en een Rattenrace waarin je als rat genaamd Squad Car een race probeert te winnen. Er zijn drie moeilijkheidsgraden om uit te kiezen.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.