Invincible VS (2026)

Fighting
single player / online

Ontwikkeld door Quarter Up
Uitgegeven door Skybound

Invincible VS is een brute 3v3 tag-vechtgame voor superhelden die zich afspeelt in het Invincible-universum. Je vecht tot de dood als een team van favoriete personages op iconische locaties. Ontketen botbrekende combo's door snelle gevechten en slimme verdedigingstactieken en laat een spoor van bloed en vernietiging achter. Voer brute supermoves en ultimates uit om je tegenstanders in een bloedbad achter te laten. Invincible VS bevat diverse modes, waaronder een origineel verhaal van een schrijver van de animatieserie. Duik in de Arcade-modus en vecht met je team, verbeter je combo's in de Training-modus en test je vaardigheden tegen de wereld in competitieve en casual multiplayer. Fans van shows, strips en vechtspellen zullen ongeëvenaarde heroïsche brutaliteit ervaren, waarbij elke aardverschuivende klap je het gevoel geeft onoverwinnelijk te zijn.

geplaatst:
Damn helemaal vergeten dat deze ook deze week released. Buiten de 10ofwat games die ik heel erg graag wil spelen in 2026 mag deze er ook bij. Ik ben erg benieuwd. Het ziet er bijzonder goed uit.

geplaatst:
Op zich ben ik ook wel geintresseerd in deze game (het is immers een fighting game) maar het lijkt me wel een op zwaar gerichte "combogame" en daardoor weet ik nog niet zeker of ik het leuk ga vinden. Ik heb liever games zoals Street fighter en Garou Mark of the Wolves.

geplaatst:
Ik ben ook niet zo een combo-gamer. Maar ben er wel benieuwd naar dus. Een demo of free-to-play weekend zou alvast aardig zijn. Wil hem heel graag spelen maar op dag 1 zal het hem niet worden.

geplaatst:
Inmiddels heb ik deze game gekocht. Daar waar ik al bang voor was is deze game enorm gericht op het maken van lange combos. Online kom je dan ook enorm fanatieke spelers tegen waar je echt geen schijn van kans tegen hebt.

Dit alles wil overigens niet zeggen dat ik de game niet goed vind. Er zijn namelijk leuke characters te kiezen die allemaal erg toffe special moves kunnen uitvoeren. In principe maakt de game gebruik van simpele inputs om deze special moves te doen maar je kan er gelukkig ook voor kiezen om ze op de tradiotionele manier uit te voeren. Verder voelt de gehele gameplay ook erg goed aan.

Voor mij is dit in ieder geval een game waarbij ik denk ik voorlopig eerst de meeste lol haal uit het spelen tegen de computer. Online heb ik al wel wat battles gewonnen maar dat was tegen spelers die waarschijnlijk net zo slecht waren in combos als mij zelf.

Een game die hoogstwaarschijnlijk binnenkort wel een vrij hoog cijfer van me gaat krijgen, maar ook een game waarbij ik me afvraag hoe vaak ik dit uiteindelijk online tegen anderen ga spelen.

theo79 schreef:

Ik ben nog steeds van plan deze aan te schaffen later in het jaar. Blij dat hij wel bevalt want het ziet er erg goed uit (hoewel ik de upcoming Marvel Tokon weer net wat mooier en interessanter vind). Maar gewoon uit nieuwschietigheid - is er 1 storyline of heeft ieder karakter zijn eigen verhaal en einde en is het hele ragequitten net zo erg als ik her en der opvang?

Sinner

Zover was ik nog niet dat ik de story al gespeeld heb. Ik heb gisteren toen ik het spel voor het eerst speelde even een stukje training gedaan, toen even een 5 online battles gespeeld tegen 5 verschillende mensen, en daarna heb ik heel even arcade gespeeld.

Raequiters ben ik in die 5 battles niet tegengekomen maar het zou me niks verbazen. Het is best frustrerend als je tegen die hele fanatieke spelers geen schijn van kans hebt haha.

avatar van theo79
Inmiddels ben ik een klein beetje gewend aan de gameplay. Eenmaal daaraan gewend is het ook behoorlijk verslavend. Ik merk overigens nu inderdaad wel dat er veel ragequiters zijn. Ik denk dat minimaal 50 procent van de mensen dat wel doet die op het punt staan de battle te gaan verliezen.

Hoe dan ook een hele vette game. Aanrader!

avatar van Fonzzz002
Fonzzz002 (crew)
Iemand ervaring met de single player content? De story mode, arcade, tutorials, eventuele missions of de trophies? Ik speel fighting games meer voor de single player modes dan online, maar weet niet of Invincible VS daar voldoening aan kan geven. Momenteel ben ik bezig met het nieuwste seizoen van Invincible en de hype zit er goed in . Dit blijft toch één van de bruutste en meest intense actieseries. Nu de hype erin zit zou dit het perfecte moment zijn om deze game te proberen, al ben ik bang dat de single player weinig te doen zal hebben (en na 1 uurtje online ingemaakt worden ik het zal opgeven).