Big Hops (2025)

PC
Platform

Ontwikkeld door Luckshot
Uitgegeven door Luckshot

Een 3D-platformgame, met actie, avontuur, complexe besturing en frisse kikkertong-gameplay, waarin je groenten kunt verbouwen om paden te creëren! Je speelt als Hop, een jonge kikker die van huis is ontvoerd door een bedrieglijke geest genaamd Diss. Hij heeft een mysterieuze, belangrijke missie en heeft jouw hulp nodig, maar jij wilt gewoon terug naar je familie... Na wat zoeken biedt een pezige oude wasbeer aan om een weg naar huis voor je te bouwen, als je een paar luchtschiponderdelen kunt vinden. Om je luchtschip te bouwen, moet je het volgende doen: Infiltreer de schuilplaats van de Gulley Gang aan de rand van een uitgestrekte rode woestijn. Word een Bucko en red de boorwerkers van DrillCO op de open oceaan en sluip langs Haven-cultisten door te speleologie, onder een verbrijzelde berg.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.