Wario Land 4 (2001)

Game Boy Advance / Nintendo Wii U
Platform

Ontwikkeld door Nintendo

Wario is een geldlustige schurk. Dit keer lokt het verhaal over een gouden piramide hem naar een dichte jungle. Het kost hem al heel wat moeite om de jungle te doorkruizen, maar in de piramide wachten de moeilijkste puzzels en uitdagingen.Vier bewakers waken met zorg over de vier secties van de piramide. Wario is voor het eerst niet meer onkwetsbaar, en hij zal dus stukjes hart moeten verzamelen om zijn energie op peil te houden!

avatar van Tha)Sven
Ik ben eigenlijk niet echt een Mario fan, en deze game vond ik eigenlijk erg leuk. Zaten aardige puzzels in. Het was alleen een beetje kort dus hij krijgt 3,5 ster.

avatar van JohnWilliams
Beter dan Wario Land 2, maar Wario Land 3 blijft de beste van de Wario Land reeks! Deze is ook erg leuk, zeker 4* sterren waard naar mijn mening. Vond het toen der tijd wel stom dat hij niet meer uitkwam op de Gameboy Color...gelukkig had mijn broertje toen net een Advance gekocht en dus heb ik erop gespeeld. Hij was overigens wel iets makkelijker dan Wario Land 3.

avatar van The Blue Boy
JohnWilliams schreef:

Ik ben het met JohnWilliams eens dat Wario Land 3 de beste is uit de reeks

Tha)Sven:

Je hoeft niet per se een Mario fan te wezen om Wario leuk te vinden
Kijk maar naar mij...

avatar van DarthSolidKevin
Geweldig spel .

avatar van Cassevis
Haha, dit is best een grappig spel. Je speelt het alleen in 2/3 uur uit. Maar dat maakt niet uit want eer dat je alle cd'tjes heb verzameld ben je al wat langer bezig.
Er zaten een paar erg leuke levels in met dat rollen en die domino steentjes. En het leukste was als je een level had uitgespeeld en weer helemaal terug moest haasten naar het bigein van het
level.
Jammer was dat er niet veel humo in zit als in de andere wario spellen . Nog een minpunt is dat je met al die overbodig minigames zo'n eindbaas heel makkelijk kan verslaan.

avatar van PC.ENGINE.FAN
De graphics, muziek en het gewauwel van Wario waren fantastisch, toch spijtig genoeg net niet de aantrekkingskracht om het na één keertje nog eens helemaal opnieuw te gaan spelen. Middelmaat.

avatar van Mitchel
Leuke levels, grappig verhaal, leuke vijanden enzovoort.
Kortom, gewoon een top game! Alleen jammer dat hij zo kort was.

4,5 sterren!

avatar van Pepino
Blijkbaar had deze game verschillende eindes, waar ik toendertijd geen idee van had. Moet 'm misschien nog maar eens spelen. Heerlijk waren ze, die Wario Land spellen.

Had trouwens 999 kunnen scoren bij de game waarop Wario op een éénwieler zit. Had gehoopt dat er iets speciaal ging komen, maar ik kwam er maar bedrogen uit