Fractured Blooms (2026)

Adventure / Simulation

Ontwikkeld door Serenity Forge
Uitgegeven door Serenity Forge

Herstel je verwaarloosde huis in zijn oude glorie door gewassen te verbouwen, heerlijke maaltijden te koken, nieuwe recepten te leren en voor de bewoners te zorgen in deze psychologische levenssimulatie! Speel als Angie, een meisje dat vastzit in een tijdlus en een wereld die zacht en stil is. Elke lus is een strategisch spel van resource management en ontdekking. Plan elke dag zorgvuldig om je voedsel en uithoudingsvermogen te beheren. Alleen door je routine onder de knie te krijgen en manieren te vinden om uitdagende taken te omzeilen, kun je dieper graven in de gezegende realiteit om je heen. Elke nieuwe dag zal er iets veranderen. Je zult het beginnen op te merken. Je zult het je beginnen te herinneren. Je zult het beginnen te zien. Je zult het beginnen te voelen. Je acties doen ertoe, je acties doen er altijd toe, en de cyclus herinnert zich altijd.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.