Everybody's Golf: Hot Shots (2025)

Alternatieve titel: Everybody's Golf: WORLD

Nintendo Switch / PC / PlayStation 5
Sports

Ontwikkeld door HYDE
Uitgegeven door Bandai Namco

De reeks golfspellen is terug op de fairway! Verover de green met verschillende unieke personages en golfbanen in online en offline speltypen én in singleplayer en multiplayer. Richt en druk 3 keer op precies het juiste moment op de knop voor de perfecte slag. Bestorm het klassement in de Challenge Mode (speltype Uitdaging) door je rondes te spelen en het op te nemen tegen kleurrijke personages. Verfijn je talenten en probeer je persoonlijke records te verbeteren in Solo Rounds. Ga los in de lokale Multiplayer Mode (speltype Multiplayer) met in totaal 4 spelers op één controller, of ga online de strijd aan met golfers uit de hele wereld. Probeer Wacky Golf (Minigolf): een unieke versie van golf dat iedereen samen kan spelen.

geplaatst:
Vrijdag bij een vriend gespeeld. Blijft toch een van de leukste Golf series. Tal van unlockables gaande van outfits tot karakters e.d. Het golfen werkt ook al 20+ jaar uitstekend en het fleurige uiterlijk zorgt ervoor dat het ook echt een feel-good sfeertje over zich heeft.

Loop je in de stad en wat trek je uit de budgetrek voor de Switch? Inderdaad. Voor 20€ de Fysieke editie. Nou is die niet zo afgelikt als de PS5 versie - af en toe lijkt het erop dat er bvb wat input lag is (ik durf niet te zeggen hoeveel. De lag kan ook tussen tussen mijn eigen hersenen en reacties liggen)., hier en daar een kleine framedrop. Het werkt blijkbaar beter op de Switch 2. Maar goed. Het is niet onspeelbaar en ik beleef er wel nog mijn lol aan. Maar bvb iets van een framecap of iets dergelijks zou wel makkelijk zijn.