007 First Light (2026)

PC / PlayStation 5 / Xbox Series X/S / Nintendo Switch 2
Action / Shooter

Ontwikkeld door IO
Uitgegeven door IO

Volg James Bond als een jonge, vindingrijke en soms roekeloze rekruut in het trainingsprogramma van MI6 en ontdek het ontstaansverhaal van 's werelds beroemdste spion. Na een heldendaad wordt de jonge marinebemanning James Bond aangeboden om deel te nemen aan het onlangs nieuw leven ingeblazen Double 0-programma. Maar wanneer een missie om een losgeslagen agent te stoppen in een tragedie eindigt, moet hij de krachten bundelen met zijn onwillige mentor Greenway om een duistere samenzwering bloot te leggen en een dreigende staatsgreep in het hart van de staat te voorkomen.

• vanaf woensdag 27 mei te koop voor de PC
  • vanaf woensdag 27 mei te koop voor de PlayStation 5
  • vanaf woensdag 27 mei te koop voor de Xbox Series X/S

avatar van IH88_Trinity
Sinner schreef:

Daar heb ik nooit zo veel aandacht voor tbh omdat de games tegenwoordig toch grotendeels worden ontwikkeld met zowel PC als console versies in het achterhoofd. In de meerderheid van de gevallen lost het zichzelf wel op tijdens ontwikkeling. Zo niet na een patch of 2.

Dat was zelfs 10 jaar terug nog vaak een heel gedoe. Waar ik toch steevast ervoor zorgde om een fighter of 3rd person action game op een console te kopen en het tegenwoordig meer laat afhangen van waar ik het het goedkoedkoopst op kan krijgen.

Ja klopt. Daarom vond ik het ook zo vreemd dat "kenners" specifiek zeiden dat ze die drie uur op de pc hebben gespeeld, en dat er eerder problemen/bugs waren wat betreft de console-versie.

Misschien ook als waarschuwing wat betreft pre-order. Kan me nog herinneren dat Jedi Survivor ook vol bugs zat bij launch, en dat veel mensen boos waren omdat ze het spel al hadden gekocht. Om over Cyberpunk nog maar niet te spreken .

IH88_Trinity schreef:

Kan idd. Maar dan heb ik zoiets van 'koop het dan niet in pre-order'. Je weet dat zeker de laatste 10-15 jaar dat games wel eens bugs of problemen kunnen bevatten. De een wel al wat meer dan de ander. Over het algemeen wacht ik tenzij het iets is wat ik perse wil spelen. Of goedkoop geprijst is. Een Jedi Survivor kan ik me niet over uitspreken want die heb ik (wel in bezit) nog niet gespeeld. Maar ook bij een Cyberpunk vond ik de heisa op een gegeven moment een beetje een loopje nemen met de waarheid. Bugs. Sure. Maar ik ben er zonder bizarre problemen doorheen gegaan op de Day1 Editie. (het is overigens wel eentje waar ik met al de added content en DLC nog eens overnieuw wil beginnen op de PC).

avatar van IH88_Trinity
Sinner schreef:

Ja precies. Voor veel mensen zullen er idd veel bugs in hebben gezeten (jedi Survivor). Maar niet voor iedereen. Ik heb de game een jaar later gespeeld en heb nergens last van gehad. Ben nu met Cyberpunk bezig, en ook die game hebben ze goed opgepoetst. Wel een paar keer gehad dat er een lichaam half verdwijnt in de stoeprand/weg, en bukken met R3 is ook geen onverdeeld succes.

Een granaat gooien moet je met R1 doen, en heb nu al een paar keer gehad dat ik een missie stealth wil doen, maar per ongeluk een granaat de ruimte in gooide haha.

avatar van Confusie
geplaatst:
Aardig wat pre orders in mijn leven gedaan en zelf nooit problemen gehad en in dit geval durf ik het ook wel aan zin om deze te spelen bovendien dus ook deze komt er voor mij gewoon dag 1.

geplaatst:
Ook al is dit voor mij een pre order, het gaat niet beter zijn dan uncharted 4 en dan is uncharted 4 niet eens het beste deel van uncharted! Toch kan ik niet wachten. Bond... James Bond...

gideonvdb schreef:

Ik heb afgelopen week diverse previews gekeken of gelezen en ik denk dat je het ook niet met Uncharted 4 moet gaan vergelijken. Het is meer Hitman achtig met af en toe een Uncharted momentje met actie of achtervolging. Heb het idee dat dit wel een vrij intelligente game gaat worden en ik heb er nu ook vertrouwen in gekregen dat dit goed gaat worden.

avatar van Confusie
Switch versie komt later dan de rest en heeft op dit moment nog niet eens een definitieve releasedatum.

Wilde eerst die gaan kopen maar dan toch maar gewoon de PS5 versie.

Is toch ook niet echt niets om handheld te spelen dus ach het zij zo.