Drawn to Life (2007)

Nintendo DS / Nintendo Wii
Platform / Adventure

Ontwikkeld door 5th Cell
Uitgegeven door THQ

In de game Drawn to Life is het de bedoeling om een leeg stadje weer te bevolken met nieuwe personen en objecten. Dit doe je door op het onderste scherm van de Nintendo DS te tekenen, en deze tekening wordt vervolgens gebruikt in de game. Jouw eigen creaties kunnen dus in de game meespelen. Om te tekenen heb je vijfentwintig verschillende kleuren tot je beschikking, evenals drie verschillende pen-diktes en de mogelijkheid om templates te gebruiken als je niet heel creatief bent.

avatar van lugia
super leuk (dus niet)

avatar van Princess Piranha
lugia schreef:
(dus niet)

...En...dan geef je het 5 sterren?

joeri592
hahah ja das nogal vreemd ja...

het staat nog in zen top 10 ook

1,5
Nou wat een bagger zeg! Het gaat eigenlijk nergens over en dat tekenen werkt voor geen meter! Wat een gedoe teken je held ja als je dat ooit goed lukt ja. Weg met zulke zooi!!!

joeri592
ik vind het ook niet zo bijzonder...

avatar van jellecomicgek72
mwaaa spreekt me niet echt aan. Wordt hoog tijd dat ze een aantal vette shooters op de DS gaan maken. (op de psp zou dat ook geen kwaad kunnen trouwens. Kan ik hem weer onder het stof vandaan houden XD)

ik vind dat de psp genoeg leuke spellen hebt de ds niet maar de psp wel

joeri592 schreef:
ik vind dat de psp genoeg leuke spellen hebt de ds niet maar de psp wel

Ja, de psp heeft wel wat spellen ja maar zo moeten spellen die ook op de 360 en de ps3 uitkomen ook op de psp gaan uitbrengen. Dat zou echt vet zijn!

Beeld: 2,5*

Geluid: 1*
Gameplay: 1,5*
Langetermijn: 1*

Eindbeoordeling: 1,5*

Heey man! waarom geef je bij iedere game nu dezelfde beoordeling??
Ik vroeg het me gewoon even af XD

jellecomicgek72 schreef:

Heey man! waarom geef je bij iedere game nu dezelfde beoordeling??
Ik vroeg het me gewoon even af XD
Hoe bedoel je eigenlijk? eindbeoordelng of de andere 4? Nou eindbeoordeling zijn niet allemaal hetzelfde. De andere 4 doe ik omdat ik dat de 4 belangrijkste dingen aan een spel vind. Noem het maar solidKevin logica .

DarthSolidKevin schreef:

Ok, lol! vroeg het me gewoon even af.

avatar van yoshi
leuke game ik heb drawn to life the next chapter maar die is leuker

avatar van Riddierid
ik heb hem uitgespeeld en vond het erg leuk en het is nog best wel een lang spel dus gewoon kopen mensen!

avatar van creepy_one
ik vind het zo irritant om je eigen poppetje een beetje goed te tekenen
en in die reclame wil het hartsikke goed