Missile Command DeltΔ (2025)

Alternatieve titel: Missile Command Delta

Nintendo Switch / PC / PlayStation 5 / Xbox One / Xbox Series X/S
Strategy / Adventure

Ontwikkeld door 13AM en Mighty Yell
Uitgegeven door Atari

Er komen raketten aan. De inzet is hoog. Alleen jij kunt de vernietiging stoppen in een tactisch op beurten gebaseerd spel, waarin spelers hun verdedigingsmiddelen strategisch moeten beheren om rondes van inkomende raketten te overleven. Je moet strategisch nadenken over elke beweging die je maakt, want zelfs één slechte keuze kan ernstige gevolgen hebben. Onderzoek tussen de raketwaarschuwingen door de ondergrondse bunker om toegang te krijgen tot afgesloten kamers, geheimen te ontdekken en je arsenaal te versterken. Kun jij het mysterie op tijd ontrafelen?

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.