Midnight Nowhere (2002)

Adventure

Ontwikkeld door Saturn Plus
Uitgegeven door Buka en Tri Synergy

Het Russische stadje Black Lake wordt geteisterd door moorden, wat begon als een vermoedelijke serie-moordenaar neemt nu massale proporties aan. Al meer dan een jaar houdt de politie en uiteindelijk zelfs het leger de stad onder constante controle en nog nemen de moorden toe, tegen de tijd dat de halve stad al is leeg gestroomd, door angst en het dodental in de honderden loopt, wordt Black Lake geëvacueerd en officieel tot ramp gebied verklaard. Je wordt wakker in een 'body-bag' in het lijkenhuis, zonder enig idee, wat, wie of waar je bent, al snel zie je de lichamen om je heen en besef je dat dit niet de ideale locatie is, om te herstellen van geheugenverlies.

gamelord
Wat kan ik van deze game verwachten?
Is het een horror game...of iets dergelijks?
Want het verhaal hier bij de game en op de hoes ziet er toch veel belovend uit en de screens doen me denken aan Alone in the Dark The new nightmare.

avatar van Squall Lionheart
Squall Lionheart (moderator)
Het is wel een beetje horrorverhaal, maar qua gameplay echt puur ouderwetse point n click adventure. En ondanks de horrorige intro en setting, zul je tijdens het spelen geen scares of dergelijke tegenkomen. Echt puur in je eentje pixel-hunten en inventory puzzelen.

gamelord
Thanks Bro!!

Zie je cijfer nu (is geen slechte game )..ben nog met Two Worlds bezig..ben aan het twijfelen met welke ik daarna begin. Wizardry 8 of deze.

Dr. Salvador
Ja, horrorgames blijven sowieso erg vet! .

Ik hou erg veel van achtion adventure games. Zo nu en dan vechten en of road racing.

Maar horrorgames blijven mijn favoriete genre.

avatar van Squall Lionheart
Squall Lionheart (moderator)
Wizardry 8 !

Midnight Nowhere ondanks de wat low-budget stijl toch erg van genoten, net geen 4*, door wat onduidelijke puzzels (de pen). Maar Wizardry 8 is echt een ouderwets goeie pc rpg, ga je zeker van genieten.