Driving World: Nordic Challenge (2018)

Alternatieve titels: Driving Pro: Island Delivery | Driving Island: Delivery Quest

Android / Apple iOS / Nintendo Switch
Racing / Simulation

Ontwikkeld door Hybrid Touch
Uitgegeven door Hybrid Touch, Play With Games, BoomBit en BoomHits

Betreed een prachtig noordelijk eiland vol indrukwekkende vergezichten! Rijd langs de adembenemende kustlijn en ontdek een druk plaatsje! Krijg een volledig beeld van het gebied met behulp van een grote verscheidenheid aan voertuigen waarmee je alles wat het spel te bieden heeft vanuit verschillende gezichtspunten kunt bekijken. Je krijgt verschillende taken om uit te voeren - niet alleen van punt naar punt rijden, maar ook onderweg passagiers ophalen, onderhoudsklussen op straat uitvoeren en zelfs vissen! Ze moeten allemaal op tijd, maar ook veilig en zorgvuldig worden uitgevoerd!

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.