The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered (2025)

PC / PlayStation 5 / Xbox Series X/S

Ontwikkeld door Bethesda
Uitgegeven door Bethesda

The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered moderniseert het originele spel met een aangepaste grafische weergave en gameplay. Verken het uitgestrekte landschap van Cyrodiil als nooit tevoren en voorkom dat de legers van Oblivion het land overnemen. Reis door de rijke wereld van Tamriel en vecht op de vlakten van Oblivion. Ga op pad en speel zoals jij dat wilt, van nobele krijger tot sinistere moordenaar, oude tovenaar of vechtlustige smid. Leer met een zwaard te vechten en gebruik krachtige magie terwijl je vecht om Tamriel te redden van de Daedric-invasie.

avatar van gamefan
geplaatst:
Mijn god, ik ben al een tijdje aan het twijfelen om dan eindelijk toch de PS5 aan te schaffen, maar dit hakt de knoop praktisch door. Skyrim is één van m'n favoriete games ooit en ik heb het altijd jammer gevonden dat ik nooit één van de andere Elder Scrolls games heb gespeeld/kunnen spelen.

Dus ja, dit doet het wel voor mij! Benieuwd naar reacties hier binnenkort.