Trans-Atlantic Balloon Challenge: The Game (1987)

Amstrad CPC / Commodore 64/128 / Sinclair ZX Spectrum
Action / Racing

Ontwikkeld door Maxwell Technology
Uitgegeven door Virgin

In 1987 probeerde miljardair en ondernemer Richard Branson de Atlantische Oceaan over te steken in een luchtballon. In het spel word je uitgedaagd voor een race over de oceaan in een luchtballon, waarbij de winnaar als eerste de Atlantische Oceaan oversteekt. Je kunt tegen een vriend of de computer spelen, maar in plaats van de ballon te besturen, bestuur je een adelaar met laservizieren die de ballon bestuurt. Deze moet de ballon ook verdedigen tegen de andere concurrenten, een adelaar of een dubbeldekker die verschillende objecten op de ballon laat vallen. Kinderen zweven ook rond gedragen door ballonnen en kunnen punten verdienen door ze aan te raken of punten verliezen door ze te doden.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.