FAST Fusion (2025)

Nintendo Switch 2
Racing

Ontwikkeld door Shin'en
Uitgegeven door Shin'en

FAST Fusion is een snel racespel met non-stop adrenaline pompende actie draaiend op 60 frames per seconde met 4K beeldresolutie. De voertuigen zijn uitgerust met antizwaartekracht hyper jump technologie. Neem bochten en passeer je tegenstanders door over ze heen te springen en te boosten. Creëer honderden nieuwe racemachines door je favoriete voertuigen te combineren. Rijd door Redwood-bossen, langs bergtoppen, futuristische steden en nog veel meer landschappen.

avatar van centurion81
centurion81 (moderator)
geplaatst:
Net als Fast RMX destijds voor Switch een launch title, voor slechts 15 euro, hoop dat dit wederom een succesje wordt voor Shin'en!

avatar van DarthSolidKevin
geplaatst:
Dit wordt waarschijnlijk mijn eerste game voor de Switch 2. Als liefhebber van dit soort racers kan ik hem voor 15 euro niet laten liggen.

geplaatst:
Maar dit is, in tegenstelling tot Fast RMX, dus wel een ECHT nieuw spel zie ik. In plaats van een port + DLC. Zouden dus 12 tracks in moeten zitten met geplande content in de toekomst. Wel wat weinig als je het gaat vergelijken met de voorganger maar inderdaad, voor de prijs een must. (Ik heb enkel de Wiiu versie, dus zonder DLC, hoewel ik er wel eens over gedacht heb om voor die extra banen die paar euro's neer te tellen).