Donkey Kong Bananza (2025)

Nintendo Switch 2
Platform / Action

Ontwikkeld door Nintendo

Als Donkey Kong beuk je met ongelooflijke kracht door vijanden, muren, de grond en zo ongeveer alles terwijl je je een weg baant door een enorme ondergrondse wereld. Verken verschillende omgevingen, waaronder jungles, velden, besneeuwde bergen en meer. Donkey Kong kan door deze omgevingen rennen, klimmen en springen.

• vanaf 17 juli te koop voor de Nintendo Switch 2

avatar van Fonzzz002
Fonzzz002 (crew)
Donkey Kong Odyssey. Ziet er erg leuk uit! Ben vooral benieuwd naar hoe DK door alle muren en vloeren lijkt te kunnen graven, en in hoeverre dat exploratie beïnvloed.

Dit is natuurlijk een must-buy voor iedereen met een Switch 2. Oogt kleurrijk en het is natuurlijk met Donkey Kong in de hoofdrol iemand die het op kracht en snelheid doet, waar Mario het anders doet. Dus ik verwacht wel een leuke, creatieve game. En het idee dat je de wereld deels kunt slopen is ook wel interessant.

avatar van legian
Ziet er zeker goed uit, lijkt me een hele leuke vermakelijke game. Gaat hier zeker op de wishlist.

avatar van Skrrt
Nog een beetje een dubbel gevoel bij dit spel, op de gameplay filmpjes zie ik zoveel gebeuk en gesloop dat het eigenlijk wat eentonig lijkt. Aan de andere kant heb ik er ook wel vertrouwen in dat Nintendo hier een fantastische game van heeft gemaakt.

Jij gaat dus ook voor een opvolger van de Switch Fonzzz002?.
Er komen vette games aan he .

Erg benieuwd hoe dit uit gaat pakken weet nog niet helemaal wat ik van de beelden moet denken of hoe ik het moet plaatsen maar wel sowieso aanschaf uiteraard.