Sinner schreef:
Dat is standaard tegenwoordig. Bij om het even welk bedrijf of uitgever. Spel? 70-90 euro. Cosmetische DLC? Hoppa weer een paar euro extra. Daadwerkelijk DLC die ook nog wat toevoegt aan de game? Begin al maar met tellen. Je krijgt heimwee naar de tijd dat je een Tekken e.d kocht, 20 figuurtjes had en de overige 20 voor niets kon vrijspelen ipv 3 seizoenspassen bij te kopen bvb.
Ik zou trouwens na een maand nog niet meteen gaan wachten op nieuwe banen. Zou wel erg snel zijn. Een soort kerst-themed DLC pakket of zo met allemaal sneeuw banen (of althans 4 of zo) lijkt me wel weer een mogelijkheid. Of evt binnen een maand of 2 een tie-in met Donkey Kong Bananza.
In ieder geval beginnen de prijzen en de hopen DLC me (op eender welk platform en game) me wel wat tegen te steken. Hoewel ik me er in bepaalde gevallen ook aan bezondig. (Fighters en strategy games).
Ja, de gamewereld is er niet leuker van geworden en ook Nintendo doet er helaas aan mee. Vergeet ook niet hun Amibo's, ze proberen ook op elke manier meer te verdienen. Wat bedrijven ook vaak doen is de DLC gewoon al maken en het dan een half jaar later voor een los bedrag verkopen. Denk dat Nintendo al wel een paar cups heeft liggen, er ontbreken nog veel klassieke banen.
Ik koop overigens uit principe zelden tot nooit DLC. Zelfs niet van games die ik goed vond. Denk dat ik maar een paar keer uitzonderingen heb gemaakt zoals bij de GTA 4 DLC's een jaar of 15 terug. En bij Nintendo ook, dat booster pack voor Mario Kart 8 Deluxe was z'n geld ook wel waard ook al vond ik een hoop banen erg simpel ontworpen.