Star Overdrive (2025)

PC / Nintendo Switch
Action / Sports

Ontwikkeld door Caracal
Uitgegeven door Dear Villagers

Ga mee met Bios, die vastzit op een verre planeet met zijn hoverboard, los creatief puzzels op en vecht tegen sterke vijanden om Bios terug te brengen bij zijn geliefde. Gebruik de krachten van de Keytar om te vechten, leer omgaan met de hypersonische Hoverboard, verken mysterieuze plekken, verzamel items en maak nieuwe onderdelen om de Hoverboard te verbeteren en de buitenaardse landschappen te verkennen in een uitgestrekte open wereld. De kracht van muziek! Gebruik je Keytar om met vijanden te vechten, de regels van de realiteit te verbuigen en om ingewikkelde puzzels op te lossen. Verken verlaten plekken waar jouw opnames de sleutel vormen voor je ontdekkingsreis en om te overleven.

geplaatst:
Hoe meer ik van Star Overdrive zie, hoe interessanter het word. Vanavond nog wat gameplay en een review gechecked en het ziet er echt uitstekend uit. Er word bvb ook gesproken over 'Zelda met een hooverboard' en een sci-fi sausje ik denk als je het zo allemaal even bekijkt dat dit niet helemaal onterecht is. Toch ook nog maar op dat wenslijstje gooien dan.

avatar van centurion81
centurion81 (moderator)
geplaatst:
Dat Zelda met hoverboard snap ik wel als ik alleen al deze cover naast die van BOTW zet

geplaatst:
Wat ik er tot nu toe van gezien heb kun je eerder van een rechtstreekse Zelda Botw clone spreken. Enkel voor een Sci-fi sausje zou ik dit niet spelen. Dan liever Tears of the Kingdom verder zetten.

geplaatst:
Oh grappig. Ik dacht dat iedereen Tears of the Kingdom al uit had? Da's alweer dik 2 jaar terug.

Ik zou het niet een rechtstreekse kloon noemen, maar het heeft, zoals zoveel games wel 'invloeden van'. En dat hooverboard is toch echt wel lekker smooth.