logo GamesMeter menu

Alternatieve titel: EarthBound

Super NES / Game Boy Advance / Nintendo Wii U / Nintendo 3DS / Nintendo Switch

Ontwikkeld door Ape en HAL
Uitgegeven door Nintendo

Ness ontwaakt wanneer er een meteoriet in zijn dorpje valt. Daar ontmoet hij een wezen uit de toekomst die hem opdraagt de wereld te redden. Ness zoekt de hulp van zijn vrienden en samen trekken ze er op uit om het kwaad uit te roeien en de toekomst te redden.

avatar van Squall Lionheart
Squall Lionheart (moderator)
Wat een leuke melige game, wat heb ik me vaak rot gelachen. De leuke sfeer in het stadje, de grappige dialogen, gare wapens, leuke quests en de lolligste stijl in een game ooit (de Happy Happyist cult ). Verder is de meer hedendaagse stijl erg leuk gedaan met een beetje simpele maar erg funny graphics. Ouderwets leuk battle systeem, lekker groot nog, maar vooral veel lievige humor. Een unieke RPG, die me tot het eind heeft weten te boeien en vermaken -> 4,5*

Kende hem alleen als Earthbound, vroeger amerikaanse versie met zo'n lomp dubbele-cartridge-pal/ntsc-conversion-ding gespeeld. Iemand Mother 1 (of 3) al eens gecheckt?