Terminator 2D: NO FATE (2025)
Nintendo Switch / PC / PlayStation 4 / PlayStation 5 / Xbox One / Xbox Series X/S
Ontwikkeld door Bitmap Bureau
Uitgegeven door Reef
Speel als Sarah Connor en de T-800 tijdens een reeks missies terwijl ze het opnemen tegen de T-1000 en proberen de plannen van Skynet een halt toe te roepen voordat het menselijk ras wordt vernietigd. Leid het verzet in de toekomst als John Connor en vecht aan de frontlinie als de enige hoop voor de mensheid in de oorlog tegen de machines. In dit unieke verhaal waarin iconische scènes uit Terminator 2: Judgment Day worden gecombineerd met originele scenario's en meerdere eindes, is het lot van de mensheid aan jou om te beslissen.
Ik kijk er dus best wel naar uit tbh. Toch een kleine retro sci-fi opleving de laatste jaren in de rits Alien / Terminator / Robocop. Mag van mij ook best.
Dit wil ik ook spelen. Leuk dat 2D side scrolling games weer populair zijn.
Dit kan toch wel in co-op mag ik hopen?
Edit: Nederlander Henk Nieborg ook weer van de party zie ik nu, wat een track record heeft die man Henk Nieborg - Video Game Credits - MobyGames
Denk aan Flink, Lionheart etc… 1 van de beste onder de pixel artists
Ik ben benieuwd of ze ook nog een fysieke special edition uit gaan brengen vol met toffe spullen.
Maar dat lijkt me wel...
.Dit moet wel geweldig worden! dit zit zo bol van de typische Terminator fan service.
Maar dat lijkt me wel...
. Zo te zien wel

Fan service staat meestal niet garant voor een geweldig product.
Nou ga ik er wel in mee dat het er voor zover best tof uitziet. Ben benieuwd hoe het gaat spelen.
Fan service staat meestal niet garant voor een geweldig product.
Ja als ik ergens Terminator zie staan (was gister weer op tv..) dan doet dat gelijk al iets bij mij.
Maar ergens heb ik ook het idee dat dit zomaar een 6je kan worden..
Fan service staat meestal niet garant voor een geweldig product.
Nou ja, zie de Robocop game. Je kan echt wel fan service leveren en een sterke game maken.
Dit gevoel geeft deze T2 game me ook wel gelukkig.
En daar is dit natuurlijk een erg gevoelige titel voor.
Het kan ook wel, maar fanservice is over het algemeen niet iets dat de kwaliteit verhoogt. Vooral leuk voor de mensen. Probleem wat ik veelal ervaar met fanservice is dat het vaak gedaan wordt om maar fanservice te leveren. En niet omdat het product er beter van wordt.
En daar is dit natuurlijk een erg gevoelige titel voor.
Ligt eraan wie het maakt. Mensen met liefde voor de historie of mensen die denken lekker te kunnen cashen. Neem bv Mario Odyssey, was gewoon een viering van Nintendo van tientallen jaren Mario. Of Smash Bros Ultimate, de ultieme viering van de hele historie van Nintendo.
Maar je kan ook inhalig geld willen harken, zeg de EA/Ubisoft houding richting de gamewereld. Dan is het wel fout.
Het moet wel nut hebben ja, maar ik merk wel dat ik gevoelig ben voor fanservice in films, games, series.
Zoals maar liefst twee door Desert Strike geïnspireerde games die momenteel in aantocht zijn maar niet voor consoles waar ik toch wel aardig van baal.
Terwijl Arnie's tampeloeris bij een avondwandeling vrolijk heen en weer bungelt krijgt hij een schrandere opmerking van een punker toegeworpen:
"Wash day tomorrow. Nothing clean!"
Zou echt epic zijn al die er ook in komt haha.
Scheelt in ieder geval dat deze ook gewoon naar consoles komt en niet enkel Steam wat je vandaag de dag veel ziet bij dergelijke titels.
Do tell! Welke zijn dit??? Ik kende alleen Brigador...
Megacopter wel en heeft ook een demo. Cleared Hot nog niet. Van het weekend wel even de demo spelen van die eerste.
Desert Strike en Jungle Strike blijven wel Megadrive classics. Urban Strike was ik wat minder over te spreken. Als ik me niet vergis. Overigens zou het wel aardig zijn als die drie games in een volgende editie van de Mega Drive Classics compilatie worden toegevoegd. Blijft een fantastische compilatie om op de Switch (of eender waarop) te hebben maar nou we het erover hebben zouden deze games samen met de Thunderforce serie toch wel een super toevoeging zijn.
Erm dat is toch een bewuste esthetische keuze. Staat bitmap bureau om bekend. Ze blijven bewust trouw aan die pixel stijl, niet uit noodzaak maar vanuit passie/liefde voor de stijl. Pixelart is trouwens pure vakmanschap en eigenlijk kunst. Niets dan respect.
Dat begrijp ik, maar als je bijvoorbeeld kijkt naar emulators heb je allerlei filters die je kan toepassen, waardoor je bijvoorbeeld een vloeiend geheel krijgt ipv al die stipjes. Vind ik persoonlijk wat mooier.
Ik ben wel overtuigd. Dit ga ik halen, nostalgisch maar zeker niet gedateerd.

Ziet er dope uit idd. Heerlijke handheld game lijkt me, dus indien ik deze aanschaf, zal het op de switch zijn. Beetje prijs afhankelijk
Ja, dit is nou weer zo'n typische Switchgame.
Pfffff, wat een dope game jaar.
Top 10 word een makkie in 2025