Pitfall II: The Lost Caverns (1985)

Arcade / Sega SG-1000
Platform

Ontwikkeld door Activision
Uitgegeven door Sega

Pitfall II: The Lost Caverns biedt een gameplay die lijkt op Pitfall II: Lost Caverns, maar bevat enkele verschillen. Deze versie van het spel heeft een opnieuw ontworpen niveau-indeling, waardoor het spel in vier verschillende secties is opgedeeld. Er zijn bijvoorbeeld enkele gameplay-schermen uit de originele Pitfall! beschikbaar. Andere verschillen zijn onder meer het feit dat geraakt worden door vijanden de speler nu levens kost, in plaats van zoals in de andere versie, waar het alleen maar een scoreverlies zou veroorzaken, mijnkarren waarin gereden kan worden, en de toevoeging van een eindbaas. In de Arcade-versie begint de speler met een aftelling van 3 minuten totdat het spel eindigt. Verloren tijd kan worden teruggewonnen door schatten te verzamelen.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.