Endless Fireworks Simulator (2023)

PC / Macintosh / Apple iOS
Simulation

Ontwikkeld door Ic85
Uitgegeven door 66games

Dit is een prachtig ontworpen vuurwerksimulator in compact formaat, voor wanneer je wilt genieten zonder duizelig te worden van het kijken naar de echte show. Zet het spel aan en geniet in alle rust van een eindeloze show vol kleur die je leven opvrolijkt. Realistische geluidseffecten zorgen voor heldere en aangename explosies. Pas het vuurwerkeffect en de vorm van het vuurwerk volledig naar wens aan.

avatar van centurion81
centurion81 (moderator)
Mooie voortzetting van een traditie, deze toevoeging, Winkelwagentje

Ik ging speciaal ff kijken in de toevoegingen lijst hiervoor haha

avatar van Winkelwagentje
Winkelwagentje (moderator)
Traditions

Het begint intussen wel een kruistocht door de krochten van Steam te worden om nog iets te vinden, maar we houden m erin