Barton Lynch Pro Surfing (2023)

PC / PlayStation 5 / Xbox Series X/S
Sports / Simulation
single player / online (verschilt per platform)

Ontwikkeld door Bungarra
Uitgegeven door Bungarra en Tru Blu

Barton Lynch Pro Surfing is een sportspel waarin je het opneemt tegen 's werelds beste surfers op de meest exotische locaties ter wereld. De uitgebreide wereldtour bevat een diepgaand leader-board en sportcommentaar, of als je liever vrij surft, vaar je gewoon door de enorme locaties. Cutting edge graphics meets hardcore physics & prachtig brute golven. Pump control gebruikt de kracht van de golf zodat je sneller kunt surfen en meer moves kunt vrijspelen. Meer snelheid = meer moves! Pump, sla die lip kapot, ga zo hard mogelijk en lanceer airs uit golven die barsten, pieken, links en rechts breken of gewoon schuim verkruimelen. Pas je eigen personage aan tot op de centimeter van je leven, of speel als een aantal van de hedendaagse topprofs, waaronder: Yago Dora, Clay Marzo, Nathan Florence, Soli Bailey, Mahina Maeda, Vahine Fierro, Felicity Palmateer, en natuurlijk de legendarische wereldkampioen, coach en Pro Surfing commentator Barton Lynch.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.