King Kong (2005)
Alternatieve titel: Peter Jackson's King Kong
Game Boy Advance / Nintendo DS / Nintendo GameCube / PC / PlayStation 2 / PlayStation Portable / Xbox / Xbox 360
Adventure / Action
Ontwikkeld door Ubisoft
Uitgegeven door Ubisoft
In Peter Jackson's King Kong speel je als Jack en als King Kong zelf. Als Jack moet je zien te overleven in een wereld vol dinosauriërs en andere roofdieren. Samen met Ann Darrow en andere bemanningsleden vecht je je een weg terug naar het schip. Als Kong zelf probeer je Ann Darrow te beschermen tegen dino's, baan je je een weg door de jungle en beklim je uiteindelijk zelfs het Empire State-Building.

de rest is wel vermakelijk maar Kong blijft geweldig!
4 sterren.

maar de kong levels zijn super.

Ik vind het juist vet spannend

Aanrader zeker & vast.

_ aan het begin van het spel als je die grot uit komt kom je voor houten hek testaan met uitsteksels

Hoi heb even twee vragen wat betref dit spel

Tweede vraag is hoe kan ik als Kong spelen

op de 1e weet ik niet zo goed antwoord, ik zou zeggen gooi speren etc.
Op de 2e weet ik wel het antwoord. Je speelt alleen bepaalde levels als kong, je start dus een nieuw level en dan speel je opeens als aap. Maar het meeste speel je met jack.

Hoi heb even twee vragen wat betref dit spel

Tweede vraag is hoe kan ik als Kong spelen

volgens mij moet je iets in de fik steken, de bosjes ofzo
Speren werken niet
Kogels Werken niet
Onderdoor kruipen gaat niet
Hoe

Wel een legendarisch level, met al die dino's (Brontosaurussen) die begonnen te rennen en waar je tussendoor moest zien te sprinten. Dat was echt tof gedaan. Verder gewoon een leuk, aardig gevarieerd spel.

het ziet er ook fantastisch uit voor een PS2 game.
Ik zat echt op het puntje van m'n stoel bij sommige momenten bij de jack levels, En net als in de film is King Kong echt de MAN/aap.
ik heb me echt heel erg vermaakt met deze game.
ik snap daarom ook niet waarom sommige mensen 2 sterren stemmen. maarja smaken verschillen.

@jellecomicgek72, Het was ook niet de bedoeling om die grote dino's te doden. Je moet er alleen maar van weglopen en proberen te ontsnappen als je jack bent. Tenzij je de middelmaat van dino's bedoelt.
Een van de beste filmgames ooit en een plek in mijn top10.
4.5*

Lineair is toch niet per definitie slecht? Wil je een free roaming King Kong of zo? Lekker rondbanjeren in New York

Er zit ook nog wat tussen he

Daarbij verklaar ik mensen die 5* geven ook voor gek, maar zo'n hele beroerde game was het nou ook weer niet.

3,35 is echt niet overrated in mijn ogen hoor. Staat ook niet in de top250.
Het heeft ook te maken met welke ervaring je het gespeeld hebt. Als je het bijvoorbeeld gespeelt hebt op een leuke avond met vrienden enz ga je volgens mij een hogere score geven dan dat je het op een saaie regenachtige zondag gespeeld hebt.
Jij verklaart ze voor gek, maar zij verklaren jou weer voor gek omdat jij voor een andere game een 5* hebt gegeven. Ieder zijn eigen ervaring en smaak.

3,35 is echt niet overrated in mijn ogen hoor. Staat ook niet in de top250.
hmmmm een 5 kan die wel geven...als die nooit een fps heeft gespeeld. of hij heeft pas een moderne game gespeeld sinds tetris.
de ai was soms echt ondermaats, bv met die krab op het strand, kon je gewoon rondjes rond blijve lopen.
En ook als die vrouw in het begin je beschermt wanneer je door een gracht kruipt klopt van geen kanten. Daar hebben ze duidelijk niet over realisme nagedacht.
graphics waren zeker goed voor 2005.
Maar mocht de game nu uitkome met hedendaagse graphics, betere ai en meer voorraad voor je gun.
Zou dit spel wel eens heel hard kont kunnen schoppe