Teenage Mutant Ninja Turtles: Tactical Takedown (2025)

Strategy / Action

Ontwikkeld door Strange Scaffold
Uitgegeven door Strange Scaffold

Teenage Mutant Ninja Turtles: Tactical Takedown is de allereerste turn-based TMNT-videogame. Geïnspireerd door de klassieke tekenfilm, ervaar je een nieuwe benadering van de wereld van de Teenage Mutant Ninja Turtles! Splinter en Shredder zijn dood, en nu de Turtles volwassen worden, groeien ze niet alleen op, ze groeien ook uit elkaar. Vecht tegen de Foot Clan terwijl een krachtige nieuwe leider de controle overneemt in campagnes boordevol actie waarin elke schildpad afzonderlijk wordt getoond. Snijd je een weg door vijanden in 20 voortdurend veranderlijke levels die bij elke beurt groeien, krimpen en nieuwe bedreigingen toevoegen, geïnspireerd door klassieke TMNT-spellen! Verzamel punten voor hoge scores terwijl je een origineel Teenage Mutant Ninja Turtles-verhaal beleeft. Dit is de volgende stap voor Michelangelo, Donatello, Leonardo en Raphael – en je kunt het ervaren met vliegende, snijdende beeldjes in op graphic novels geïnspireerde werken.

Nog meer Turtles!?
Een mooie poster en zo maar er zijn nog zo veel meer karakters van vroeger.
Inspector Gadget, The Popples, De Troetelbeertjes, G.I Joe, Mask, The Pink Panther, The addams family He-Man etc.

Aaa vroeger was alles beter!..

geplaatst:
Inderdaad! Het is bizar hoeveel Turtles spellen en ports we al hebben mogen zien de laatste jaren. Het lijkt een hele heropleving te zijn. Vooralsnog vond ik de Beat m up Shredders Revenge en de Rogue Lite Splintered Cell de beste. Maar ook deze ben ik heel benieuwd naar - een turnbased tactical game. Het grafisch stijltje vind ik wat minder maar goed...wel ook eentje voor de wishlist.

Nou hoop ik dat ze Gi Joe en Transformers eens eenzelfde behandeling geven. Qua kwaliteit zeker.

Banjo schreef:
Nog meer Turtles!?

...en zelfs NOG MEER Turtles...in de vorm van een VR Game. 3 Dagen terug aangekondigd.

Turtles : Empire City Teaser

geplaatst:
Nou ja.. als het maar een goed spel word dan .