Medal of Honor: Heroes (2006)

PlayStation Portable

Ontwikkeld door Electronic Arts
Uitgegeven door Electronic Arts

Je vecht voor de geallieerden tijdens de verschillende missies. De missiedoelen kunnen variëren van plaatsen veroveren met je team, documenten bemachtigen of belangrijke Duitse officieren doodschieten. Nadat je de missies tot een goed eind hebt gebracht verdien je medailles.

avatar van leroy*
Beste shooter voor psp vind ik

Mijn favoriete shooter op de PSP.
De besturing is soepel, graphics zijn goed en moffen neerschieten is gewoon lachen!

avatar van Maarten||
Opzich een matige game, maar hij krijgt een dikke voldoende vanwege de onlinemode die gewoon TE tijdloos is .

avatar van paulisdik
Ik vind het eigenlijk helemaal geen matige game Maarten, de besturing is ok, de moeilijkheidsgraad is best pittig, het enigste wat ik matig aan deze game vindt is dat je de missies best wel kort zijn.

avatar van Tha Luz
Best een vermakelijke game,besturing is best makkelijk en het werkt allemaal goed,grafisch ook best goed voor een PSP.

avatar van gamer for life
iest beter dan european assault , maar zeker niet een topper . besturing is echt zeer , zeer slecht . verhaal is er niet echt . en de missies zijn de eentonig . gelukkig was de game wel redlijk lang , en zag er mooi uit voor psp . gewoon tijdsverdrijf .

Een van mijn eerste shooter en vond hem geweldig maar wel erg simpel, zelf mijn stiefbroertje van 8 jaar heeft hem uitgespeeld.

Maar heb bijna nooit zo veel plezier aan een spel beelfd, meschien komt dat ook wel doordat je de levels zo snel haald.

1,5
Matig game, FPS willen gewoon niet werken op de PSP, Third person gaat nog wel ( zie Syphon Filter Games) daarnaast is hij te makkelijk, de A.I stelt zeer weinig voor, Het spel duurt heel erg kort, Kan daarintegen wel online waar ik wel respect voor heb voor een psp game. maar nee dit is gewoon bagger van de bovenste plank.

avatar van HALVE TAMME.
"Kom maar op. Wij zijn de infanterie. Oorlog is een bitch. Zet een helm op."

Als het om Medal of Honor gaat...., ben ik een oudgediende. Zo een twee weken geleden een PSP aangeschaft. Het blijft toch leuk om zo een dingetje in huis te hebben. Apart om Medal of Honor op een andere spelconsole te ervaren. Avondjes i was on fire, maar er waren ook avondjes dat ik het spel onderbak, en uit voorzorg mijn dakraam even dicht deed. Zwaar gefrustreerd van sommige levels. Achteraf is dat alleen maar fun natuurlijk. Op het laatste moment kwam ik er pas achter dat er maar 15 levels zijn (gewoon op de achterkant te lezen). Dat was toch wel even een bittere pil. Veels te weinig natuurlijk. Maar dit gezegd hebbende, ik heb me eigen prima vermaakt.

***1/2