Citizen Sleeper 2: Starward Vector (2025)

Macintosh / Nintendo Switch / PC / PlayStation 5 / Xbox Series X/S
Adventure / RPG

Ontwikkeld door Jump Over The Age
Uitgegeven door Fellow Traveller en Surprise Attack

Dit vervolg op Citizen Sleeper neemt spelers mee naar de Starward Belt, een bouwvallige reeks habitats in een afgelegen asteroïdengordel vol verhalen en vergeten geheimen. Als Slaper ben je een emulatie van een menselijke geest, gehuisvest in een kunstmatig lichaam, op de vlucht voor het bedrijf dat je heeft gemaakt. Neem controle over een klein schip, bouw een netwerk van bemanningsleden en bondgenoten op, en ga uitdagende contracten aan om een toekomst voor jezelf op te bouwen.

• vanaf 31 januari 2025 te koop voor de Macintosh
  • vanaf 31 januari 2025 te koop voor de Nintendo Switch
  • vanaf 31 januari 2025 te koop voor de PC
  • vanaf 31 januari 2025 te koop voor de PlayStation 5
  • vanaf 31 januari 2025 te koop voor de Xbox Series X/S

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.