logo GamesMeter menu

Section 8 (2009)

PC / Xbox 360 / PlayStation 3

Ontwikkeld door TimeGate
Uitgegeven door Gamecock

In Section 8 zal de grootste strijd die mensheid ooit gekend heeft zich afspelen op de planeten van de toekomst, die door oorlog verscheurd zijn. Om de oorlog naar hun hand te zetten, zet de aarde hun elite gepantserde eenheid – Section 8 – in om zich in de strijd te mengen. Deze supersoldaten kunnen op aanvraag voertuigen aanvragen en met verschillende tactische mogelijkheden kunnen spelers de strijd naar hun hand zetten.

avatar van kArIzMa_TuRk
Wow, wat een screenshot mensen

Hier kijk ik enorm naar uit!

avatar van Bahamut Zero
Ik heb de demo inmiddels gespeeld maar kon niet echt zeggen dat het me iets kon bekoren. Op zich wel leuk en goed afgekeken bij Halo maar wat mij vooral een doorn in het oog is is het automatische aim-systeem wat je 1 keer in de zoveel tijd kunt gebruiken. Hierdoor kunnen mensen die weinig 'skill' in het richten hebben je heel makkelijk neerschieten. Het vliegen en hardlopen is wel leuk uitgewerkt maar draagt weinig bij aan de gameplay. Misschien ooit voor een laag budget prijsje maar niet voor de volle pond van 60 euro...

Rabbitto
Vandaag gespot op internet de volledige echte versie.
Zal hem eens proberen en ik post hier wel een reviewtje

avatar van Shinobi
Sinds vorige week te verkrijgen in de Playstation store. Ik heb er al wat trailers van gezien, maar het ziet er niet al te boeiend uit moet ik zeggen. Beetje een standaard shooter, waarschijnlijk dat 'ie daarom niet op disc is uitgebracht.

bro
Vandaag gekocht voor 2, 90€. Eens zien of het zijn geld waard is

avatar van JustMike
en? is hij het geld waard, bro?

davidbmaster
wat een leuke multieplayer intersanter dan halo : reach

avatar van yoshimitsu
wow deze spel is lekker veel gespeeld lol..
ik had eens de demo gespeeld maar die was best saai
maar ik zal een trailer voor de nieuwe deel die ze gaan en misschien geef ik het weer een kans