VISEGUNNE (2025)

PC
Action / Shooter

Ontwikkeld door Zanrai
Uitgegeven door Zanrai

VISEGUNNE is een schietspel zonder kogels waarin explosieve actie om je heen plaatsvindt: steden worden met de grond gelijk gemaakt, ruimtekolonies storten in en orbitale structuren vallen op catastrofale wijze uiteen. Tussen missies door kun je met je team samenwerken om geheimen over een post-apocalyptische aarde te ontdekken, winkels bezoeken om je arsenaal te upgraden of het uiterlijk van je machine in de garage aanpassen. Elke missie biedt intuïtieve bediening en schaalbare moeilijkheidsgraden, waardoor zowel nieuwkomers als doorgewinterde veteranen welkom zijn. Het spel speelt zich af in een tijdperk waarin de menselijke ziel wordt ingezet als krachtbron. Sluit je aan bij de elite huurlingen van de DIVINITY SPACE DEFENSE CORPORATION om de strijd aan te gaan met pro-Aarde terroristen die de fragiele vrede in de ruimte bedreigen.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.