LEGO Harry Potter: Years 5-7 (2011)

Alternatieve titel: LEGO Harry Potter: Jaren 5-7

Nintendo DS / Nintendo 3DS / PlayStation Portable / PlayStation Vita / Apple iOS / Android

Ontwikkeld door Traveller's Tales
Uitgegeven door Warner Bros.

De jonge tovenaar en zijn vrienden hebben een lange reis afgelegd vanaf het moment dat zij voor het eerst door de poorten van Zwijnstein liepen tot deze laatste hoofdstukken waarin ze de confrontatie aangaan met de duistere "Hij Die Niet Genoemd Mag Worden". We bedoelen natuurlijk Heer Voldemort, zoals hij door zijn handlangers genoemd wordt. Hij is waarschijnlijk het minst populaire stuk in de LEGO speelgoeddoos! LEGO Harry Potter: Jaren 5-7 nodigt spelers uit om de gebeurtenissen uit de laatste drie boeken en de laatste vier films in de Harry Potter reeks te beleven. Het ultieme mengsel van de magische wereld van J.K. Rowling met de humor en charme van de LEGO videospellenreeks. Speel als één van de vele personages uit het Harry Potter-universum en ontdek geheimen door het verzamelen van objecten die door de gehele spelwereld verborgen zitten.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.