Mega Man V (1994)

Game Boy / Nintendo 3DS / Nintendo Switch
Action / Platform

Ontwikkeld door Minakuchi
Uitgegeven door Capcom

Vanuit de kosmische uithoeken van de ruimte komt de grootste bedreiging voor de mensheid. Hordes buitenaardse robots zijn uit de hemel neergedaald en alle wapens van de aarde zijn machteloos om hun roofzuchtige razernij te stoppen. Nu ligt de enige hoop om deze buitenaardse indringers te stoppen bij één man: Mega Man! Schiet richting nieuwe werelden terwijl Mega Man een grootschalige aanval op de buitenaardse armada lanceert. Stort je in de strijd, ontwijk de dodelijke ringen van SATURN en neem het op tegen de gesmolten dreiging van MERCURY. Zoek in het heelal naar buitenaardse edelstenen en bouw het ultieme ''Mega Arm''-wapen en schiet deze indringers helemaal terug naar Alpha Centauri!

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.